ورود ثبت نام

تایید آدرس پست الکترونیک *
کد امنیتی *

دوره آموزشی ویژه دبیران انجمن های علمی دانشجویی

ضمن عرض تبریک به کلیه منتخبین انجمن های علمی دانشجویی به اطلاع می رساند که اداره کل امور فرهنگی در نظر دارد جهت دبیران جدید انجمن های علمی دوره آموزشی انجمن علمی دانشجویی مطلوب را در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار نماید به همین جهت خواهشمنداست که نکات زیر را موردتوجه قرار داده و موارد خواسته شده را هر چه سریعتر انجام دهید.

1- تعیین دبیر انجمن علمی هر رشته حداکثر تا روز دوشنبه مورخ95/2/20

2- ثبت نام دبیران متقاضی در این دوره آموزشی از طریق این لینک ثبت نام

3-با توجه به محدودیت اولویت با دبیرانی است که زودتر نسبت به ثبت نام خود اقدام کننند

4- جهت پرداخت هزینه اردو مبلغی توسط معاونت فرهنگی پرداخت خواهدشد و مابقی آن توسط شخصی که به اردو می رود پرداخت می شود که هرینه آن تا روز دوشنبه اعلام خواهد شد.

دیدگاه‌ها

0 #3 profile 1397-08-10 10:43
Need cheap hosting? Try webhosting1st, just $10 for an year.

نقل قول کردن
#2 Guest 1396-08-26 23:38
این دیدگاه توسط مدیر حذف شده است
-1 #1 Mehrzad Ebrahemzadih 1395-12-02 23:36
با سلام و عرض احترام

احتراما با توجه به هفته مهندس گروه ژیک سیستم در نظر دارد یک دوره کارگاه ممیزی داخلی سیستم مدیریت ایمنی . بهداشت و محیط زیست HSE-MS را در دانشگاه یزد با تخفیف 60 درصدی و با همکاری انجمن علمی برگذار نماید . در صورت تمایل به برگذاری دوره مذکور که جهت رشته های فنی مهندسی و محیط زیست و صنایع دارای اولوپیت شغلی می باشد تماس حاصل فرمایید .
مهرزاد ابراهیم زاده
نماینده ژیک